Our Cocktails

Our Cocktails

Mango Colada

Ingrediënten

  • 60ml Guavaberry Mango Likeur
  • 30ml Kokosnoot room
  • 90ml Ananas sap of stukjes
  • ijs

Werkwijze:

Doe het ijs in de blender, voeg de Mango Likeur toe, Kokosnoot room, Ananas sap of stukjes. Goed mixen. Decoreer met Ananas, getoaste kokosnoot en verse nootmuskaat.

Mango Tango

Ingrediënten

  • 60ml Guavaberry Mango Rum Likeur
  • 1 Grote rijpe mango
  • Sap van ½ verse West-Indische limoen
  • 1 eetlepel bloem honing
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje geraspte verse of gemalen gember

Werkwijze:

Pel de mango en snij het vlees in stukjes. Doe alle ingrediënten in een blender met een beetje ijs. Blend totdat dit glad is. Schenk dit in een groot gekoeld cocktail glass. Decoreer met limoen schil & verse blaadjes.

Mango Margarita

Ingrediënten

  • 30ml Guavaberry Mango Likeur
  • 30ml Tequilla
  • 30ml verse geperst limoensap
  • Rijpe mango
  • ijs

Werkwijze:

Mix het vlees van 1/4e van de rijpe mango & ijs. Voeg Tequila, Mango rum Likeur en 15ml limoensap toe, schud goed. Gebruik een glas met een gezouten rand. Deze cocktail kan ook gemaakt worden in de blender. Decoreer met limoen.

Colada limoen

Ingrediënten

  • 60ml Guavaberry Wilde Limoen Likeur
  • 30ml Kokosnoot room
  • 90ml Ananas sap of stukjes
  • ijs

Werkwijze:

Doe het ijs in de blender, voeg de Limoen Likeur toe, Kokosnoot room, Ananas sap of stukjes. Goed mixen. Decoreer met Ananas, getoaste kokosnoot en verse nootmuskaat.

Mojito limoen

Ingrediënten

  • 60ml Guavaberry Wilde Limoen Rum Likeur
  • 1 Limoen
  • 8 verse munt blaadjes
  • Club Soda
  • 2 theelepels bruine suiker

Werkwijze:

Mix 6 munt blaadjes met suiker en Club Soda, 1/4 limoen en pers alle limoensap in het glas. Voeg Wilde Limoen Rum toe en roer goed. Vul aan met Club Soda en decoreer met bloemen, blaadjes en limoen.

Limoen Kir

Ingrediënten

  • 30ml Guavaberry Wilde Limoen Likeur
  • 150ml Champagne

Werkwijze:

Schenk voorgekoelde SM Wilde Limoen Likeur in een bevroren champagne glas. Vul aan met gekoelde champagne en versier met een krul sinaasappel schil.

Colada passievrucht

Ingrediënten

  • 60ml Guavaberry Passievrucht Rum Likeur
  • 30ml Kokosnoot room
  • 90ml Ananas sap of stukjes
  • ijs

Werkwijze:

Doe het ijs in de blender, voeg de Passievrucht Likeur toe, kokosnoot room, ananas sap of stukjes. Goed mixen. Decoreer met ananas, getoaste kokosnoot en verse nootmuskaat.

Mojito passievrucht

Ingrediënten

  • 60ml Guavaberry Passievrucht Rum Likeur
  • 1 rijpe passievrucht, 1/2 limoen
  • 8 verse munt blaadjes
  • Club Soda
  • 2 theelepels bruine suiker

Werkwijze:

Mix 6 munt blaadjes met suiker en het vlees van de passievrucht. Pers het limoensap in een glas, voeg de Passievrucht Rum Likeur toe, roer goed en vul aan met club soda. Decoreer met bloemetjes, blaadjes, sinaasappel en limoen.

Margarita passievrucht

Ingrediënten

  • 30ml Guavaberry Passievrucht Rum Likeur
  • 30ml Tequilla
  • 30ml verse geperst limoensap
  • ijs

Werkwijze:

Mix ijs. Voeg Tequila, Passievrucht Rum Likeur en 15ml limoensap toe, schud goed. Gebruik een glas met een gezouten rand. Deze cocktail kan ook gemaakt worden in de blender. Decoreer met limoen.