Sommelier geselecteerde Caribische Rums die dagelijks worden aangeboden!

De originele Bakara Rhum

Bakara geeft de meest verfijnde smaakpapillen een unieke ervaring. Onze rum is een pure uitdrukking van verfijnde processen en neemt je mee op authentieke reizen door hun uitgesproken aromatische profielen.
Door haar culturele erfgoed en het voortdurend samenbrengen van mensen sinds 2009, wordt Bakara gedreven door een sterk verlangen om een exclusieve rumtraditie op te bouwen en deze van generatie op generatie door te geven door een superieure smaakervaring te bieden binnen en buiten het Caribisch gebied.

Time Flies When Your Having Rum

De originele Big Black Dick

Big Black Dick wordt verondersteld te zijn geboren uit Koninklijke Afrikaanse afkomst.

Je kunt vrijwel raden naar het verhaal, Hometown Boy Prince gevangen genomen door Franse slavenhandelaren. Ze verwerpen zijn Afrikaanse naam en besluiten hem ‘Richard Le Noir’ te noemen, wat ‘Black Richard’ betekent. Hij wordt overboord gegooid door de slavenhandelaren in de buurt van een onbekend Caribisch eiland, waar hij op miraculeuze wijze aan land zwemt om onmiddellijk gevangen te worden genomen en een slaaf wordt die in de Cane-velden werkt.

Na jaren van arbeid leert hij het geheim om van suikerriet de beste rum van de Caraïben te maken. Omdat hij zo'n eerlijke, hardwerkende man was, kreeg hij zijn vrijheid in de vroege jaren 1700. Natuurlijk werd hij onmiddellijk een onstuimige piraat die ongelooflijk paars fluweel droeg, vier pistolen droeg en bekend werd als Big Black Dick, the Pirate. In tegenstelling tot de meeste andere piraten, leidt hij een lang en stevig piratenleven, en daarna trekt hij zich terug in een goed leven en maakt hij zijn beroemde Pirate Rum.

#DrinkRude

Rude boy origineel is het leven en de ziel van een feest, een exotische energizer. De legendarische Rude Boy Original is geliefd bij rudies over de hele wereld. Een unieke multifunctionele drank uit onze speciale formule van stimulerende en passie opwekkende kruiden. Deze zijn gegarandeerd opwindend, prikkelen en stimuleren. Geniet gekoeld, rechtstreeks uit de fles of als jager. Geïnspireerd door het Rudie-ethos van ambitie en individuele creatieve vrijheid. 

The Spirit named for the Capital of Bonaire.

Rom Rincon is spiced in the classic Caribbean tradition… Today’s Caribbean rum distillers have hundreds of years experience perfecting the art of distillation, aging and blending. In the early days, adding spices to rum was needed because the rums were so crude and harsh that seamen would blend and mix in any spices they had to improve and smooth-out its flavor.

UNIEK EN EXOTISCH

Wat deze rum, die alleen in Nederland bij Exotic Rums verkrijgbaar is, zo bijzonder maakt.
Het is een overweldigend boeket van smaken, net als de Bakara rum in kaneel, anijs en passievrucht en de Bigblackdick rum is verkrijgbaar in vanille, kokosnoot, witte endark chocolade en premuim en de Guavaberry rum is verkrijgbaar in Guavaberry, mango, wilde limoen en velen proeven meer ervaren deze smaaksensatie puur, on the rocks of in de mix

De originele mango Margarita door Guavaberry

Guavaberry. De Legende.

Guavaberry is de legendarische volkslikeur van Sint Maarten / St Martin. Het werd hier eeuwen geleden voor het eerst gemaakt in privéwoningen. Mensen maakten wat ze nodig hadden voor familie en vrienden. Het werd een integraal onderdeel van de lokale cultuur en traditie. Guavaberry is onze nationale likeur. Het is een gekoesterd symbool van weleer. Er zijn volksliedjes en verhalen over.

all

Wat mensen van ons denken